Üdv a mesék birodalmában! Készen állsz, hogy a szüleid nyomába lépj és happy endje legyen a te mesédnek? Vagy inkább változtatni szeretnél? Te a fenséges vagy a lázadó oldalon állsz? Kövesd Apple White (Hófehérke lánya) és Raven Queen (A Gonosz királynő lánya) történetét! Na meg, a többi hires mese szereplő gyerekeinek életét!

♥Szerkesztő: Bj-Lydia

♥Téma: Ever After High

♥Nyitás: 2013.07.01

♥Eddigi legforgalmasabb nap: 506 (2014.11.08)

Megtaláltok itt is:

♥EAH kreatív:

♥Facebookos boltom:

 
Lépj be...
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 

 
Szereplők

Miről szól az Ever After High?

(Saját írás! Tilos ellopni/elvinni/lemásolni az oldalról!)

Szóval mi az EAH, avagy az Ever After High? Nos, kezdjük az elején...Hol volt, hol nem volt...

Az Ever After High egy iskola a mesék birodalmában. Ebbe az iskolába járnak a híres tündérmesék szereplőineik leszármazottjai. Bizony, minden régi, már-már legendás mese ugye azzal ér véget, hogy "Boldogan éltek, míg meg nem haltak", viszont semmit nem említ a folytatásról, pedig igazából nem ennyi az egész. A híres királylányok (vagy egyszerűbb szereplők) miután férjhez mentek, gyerekeket szűltek és az ő történetüket foglalja magába az Ever After High.

Ez így egyszerűen is hangzik, csakhogy van egy érdekes fordulat (átok?) az egészben, mégpedig az, hogy a gyerekeknek követniük kell a szülők történetét. Nem, nem a példájukat, hanem magát a tényleges történetet, mesét, sztorit vagy nevezzük bárhogyan. Azaz a mese újra meg kell ismétlődjön és mint egy színdarabban, a gyerekek majd úgyanúgy eljátszák az egész történetet, mindennek úgyanúgy kell történnie, mint ahogy a szülővel is történt. Ha ez így nem tiszta, vegyünk egy példát:

-Ugye mindenki ismeri Hófehérke történetét? Ő volt a legszebb mindközűl, de a gonosz királynő irigy volt rá, ezért megmérgezte, azonban jött a királyfi, meglátta a gyönyörű halott lányt és megcsókolta, az meg felébredt és férjhez ment hozzá. Ennyi röviden összefoglalva. Tehát, Hófehérke lányával, aki egyébként Apple White nevet viseli, is meg kell történjen ugyanez, csak így válhat majd ő is királynővé. A történetben persze fontos szerepet kap még a Gonosz királynő lánya, Raven Queen is, hiszen ő kell megmérgezze.

Most már érthető igaz? És ez így van minden mese szereplő gyerekével, újra kell élje a történetet, hogy a végén elérje a "Boldogan éltek, míg...". Ezért járnak többek között az Ever After High iskolába. Ott felkészítik őket mindenre, amire szükségük lesz az életben, attól függetlenűl, hogy jó vagy gonosz szerepet játszanak majd az adott mesében. Pl. Apple White Királyság vezetés órára jár, hogy majd jó királynő legyen belőle, míg Raven Queennek gonosz mágiát kell tanúlnia. Teljesen azonosúlniuk kell a szüleik szerepével, de mondhatjuk úgy is, hogy ők kell legyenek a következő Hófehérkék, Piroskák stb.

De van egy nagyon fontos nap az életükben, amit akár azonosíthatunk az embereknél az érettségi fogalmával, náluk ez a Legacy Day avagy az Örökség Nap. Ezen a napon színpompás ruhában, minden diák kilép az emelvényen, a nagy közönség elé és az ő történetét tartalmazó könyvet kinyitva egy kulccsal, fogadalmat tesz, hogy követi a sorsát és ő lesz a következő pl. Hófehérke. Ezek után be is kell tartania ezt a fogadalmat, már nem tudja megváltoztatni a adott szavát. 

És ez majd így meg generációkon át a végtelenségig...

Vagyis így kellene mennie, de mi történik akkor, ha valamelyik gyerek, nem akar a felmenője nyomdokába lépni? Nem akar ő is ugyanaz lenni? "Akkor mint a szereplő, mint maga a mese is, megszűnik létezni, puff!" Legalábbis ezt állítja Milton Grimm, az egyike a Grimm testvéreknek, aki alapította az Ever After High sulit. De vajon ez valóban igaz?

Nos, ha igaz, ha nem, így is akadnak olyan diákok akik nem szeretnék letenni ezt a fogadalmat, mert nem akarnak ugyanolyanok lenni, mint szüleik, hanem egész más jövőt képzeltek el maguknak. Így az iskola két táborra oszlik:

  • Fenséges diákok: ők azok, akik mindenképp szeretnék folytatni a szülő történetét, újraélni azt stb.
  • Lázadó diákok: ők azok, akik változtatni akarnak, új történetet szeretnének "írni", elérni a "Boldogan éltek, míg..." és nem azt tenni amit már a szülő egyszer elkövetett a mesében.

Még egy fontos téma, a szerelem, pontosabban az "Igaz szerelem". Minden mese azzal végződik, hogy a szereplő megtalálja igaz szerelmét és összeházasodnak. Így már előre meg van "írva" vagy szabva igazából, hogy kinek ki lesz a férje/felesége, az is lehet, hogy máris ismeri az iskolában. Nevezhetjük akár kényszer-házasságnak is (?). Természetesen az is megtörténhet, hogy egy szereplő egész másba szeret bele, mint akibe kellene, sajnos ez tilos és ha kiderűlne nagy bajba kerűlnének, mert az ilyen szerelmek sosem válhatnak valóra...

Hogy mi történik majd a lázadókkal és a többi fenséges diákkal? És a szerelmes párokkal? Kiderűl ha követitek az Ever After High történetét!

Bj-Lydia

Ismerd meg a szereplőket:

A szereplők felosztása Royal (fenséges) és Rebel (lázadó) módon! Csak kattints a kedvencedre és mindent megtudhatsz róla!

Mind saját fordítás, tilos elvinni/másolni!

 

Fenségesek

Azok a diákok, akik mindenképp szeretnék folytatni a szülő történetét, újraélni azt stb.

Apple White Briar Beauty Ashlynn Ella Blondie Lockes
Dexter Charming Lizzie Hearts Daring Charming Hopper Croakington II
Duchess Swan Holly O'Hair Bunny Blanc Alistair Wonderland
Faybelle Thorn Justine Dancer Farrah Goodfairy Meeshell Mermaid

 

Lázadók

Azok a diákok, akik változtatni akarnak, új történetet szeretnének "írni", elérni a "Boldogan éltek, míg..." és nem azt tenni amit már a szülő egyszer elkövetett a mesében.

Raven Queen Madeline Hatter Hunter Huntsman Cerise Hood
C.A. Cupid Cedar Wood Kitty Cheshire Poppy O'Hair
Ginger Breadhouse Darling Charming Rosabella Beauty Courtly Jester
Melody Piper Nina Thumbell Jillian Beanstalk  
 

Egyéb szereplők

Azok a szereplők, akik jól ismert Ever After High diákok, de kevés szerepet kaptak és nincs hivatalos biógráfiájuk.

Helga és Gus Crumb Humphrey Dumpty Lilly Bo Peep Ramona Badwolf
Sparrow Hood Tiny    
   

Kívűlállók

Azok a szereplők, akik jelenleg nem az Ever After Highba járnak, ettől eltekintve fontos szerepük van az egész történetben. Ezek az szereplők is különböző oldalakat képviselnek, tehát van közöttük fenséges és lázadó is!

Brooke Page Mira Shards Crystal Winter

 

 

Mesélj!

Néhány szabály:

-Ne káromkodj

-Ne hírdess

-Ne írj más nevében

-Egyedül vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés.

Az információk külföldi oldalakról származnak

és saját forditás mind.

Az Ever After High karakterek, információk,

képek és videók, mind a Mattel nevű

cég tulajdona!

 

Kreatív sarok

A legutóbbi epizódban Cedar Woodot javítottam ki! 

Még több Kreatív sarok videó >>>KATT

Iratkozzatok fel hozzám!:

 

CSS Codes

Archívum
Friss bejegyzések
2020.02.01. 21:54
2019.01.13. 00:52
2019.01.06. 23:57
2018.10.06. 21:09
2018.09.01. 21:08
Friss hozzászólások
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe