Üdv a mesék birodalmában! Készen állsz, hogy a szüleid nyomába lépj és happy endje legyen a te mesédnek? Vagy inkább változtatni szeretnél? Te a fenséges vagy a lázadó oldalon állsz? Kövesd Apple White (Hófehérke lánya) és Raven Queen (A Gonosz királynő lánya) történetét! Na meg, a többi hires mese szereplő gyerekeinek életét!

♥Szerkesztő: Bj-Lydia

♥Téma: Ever After High

♥Nyitás: 2013.07.01

♥Eddigi legforgalmasabb nap: 506 (2014.11.08)

Megtaláltok itt is:

♥EAH kreatív:

♥Facebookos boltom:

 
Lépj be...
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak

Cserék/Affik/Elit

~Mindenki egy helyen, kivétel nélkűl~

~Ha eltünnél, az azért van, mert: valamilyen okból levettél engem a cseréid közűl, vagy megszűnt az oldalad vagy már nagyon rég óta nem frissitettél~

 

 
Archívum
Friss bejegyzések
2018.10.06. 21:09
2018.09.01. 21:08
2018.05.24. 22:39
2018.04.23. 21:20
2018.04.10. 20:52
Friss hozzászólások
 
Mesés hírek

Raven Queen bio + Ashlynn és Hunter hivatalos leleplezés

2013.07.23. 21:15, Bj-Lydia

Sziasztok! Felraktam Raven Queen bioját a Szereplőkhöz :)


A hivatalos EAH facebook oldalon hamarosan leleplezik az Ashlynn és Hunter párost, valószinű, hogy hamarosan a boltokban lesznek!

Új trademarkok?

2013.07.22. 20:07, Bj-Lydia

Sziasztok! Úgy látszik hamarosan újdonságok lesznek ismét, mert néhány új trademarkot jegyzett be a Mattel:

Hot News! On Tuesday, July 16, 2013, a U.S. federal trademark registration number 86011260 was filed for ALISTAIR WONDERLAND by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.

-Aliz fia az Aliz Csodaországból?

Hot News! On Tuesday, July 16, 2013, a U.S. federal trademark registration number 86011206 was filed for PRECIOUS PRINCESS by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.

-Nem teljesen biztos, hogy az EAHal kapcsolatos, lehet Barbie is. Nem tudom mit szóljak ehhez.

Hot News! On Tuesday, July 16, 2013, a U.S. federal trademark registration number 86011275 was filed for DESTINY VANITY by MATTEL, INC. with the description DOLL PLAYSETS AND ACCESSORIES THEREFOR.

-Valakinek a sminkes asztala lesz, szóval játékszett.

Hot News! On Tuesday, July 16, 2013, a U.S. federal trademark registration number 86011210 was filed for TEATIME DARLING by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.

-Vagy egy kávézó szett Maddienek? Vagy belép Darling Charming (nem, nem Daring Charming), hisz neki is van trademarkja.

Hot News! On Tuesday, July 16, 2013, a U.S. federal trademark registration number 86011212 was filed for COZY CUPCAKE by MATTEL, INC. with the description DOLLS, DOLL CLOTHING AND DOLL ACCESSORIES.

-Valamilyen Cupcake formájú játékszett? Vagy valami ilyesmi?

Új grafikák és következő babák!

2013.07.19. 19:15, Bj-Lydia

Sziasztok! Mégis csak kerűltek ki új hirek a Matteltől, az EAHval kapcsolatban! Hamarosan videoklipp is készűl a dalhoz, bár valószinű, hogy ismét élőszereplős lesz.

És itt van a következő karakterek grafikája, igy biztos, hogy őket adják ki majd baba formában legközelebb. Ismét 2 fenséges és 2 lázzadó diák, de ebbe a 2őbe beleszámitották Ashlynnt és Huntert is! (Katt a képre a nagyobb méretért)

Szóval a szavazásokat is lezártam: "Szerinted melyik lesz a következő 2 "Fenséges" baba amit kiadnak?" Az egyik Ahslynn Ella a másik meg Blondie Lockes lesz. Ti a legtöbben Lizzie Heartsra tippeltetek, de szerintem ő is majd jön :)

"Szerinted melyik lesz a következő 2 "Lázzadó" baba amit kiadnak?" Az egyik Hunter Huntsman, a másik meg Cerise Hood. Pont a legtöbbán rá szavaztatok, igy ezt sikerűlt eltalálni :)

SDCC hirek

2013.07.18. 23:50, Bj-Lydia

Sziasztok! Az idéni Comic Conon nincs jelen az EAH, maga Garett Sander mondta a következőt:

"Ever After High is doing so well. We are impressed on how good people are reacting to them. Unfortunately, we will not be presenting them this year, but maybe next one! Did you like the Sweet Screams dolls?"

Vagyis:

"Nagyon jól megy az Ever After High. Le vagyunk nyűgözve, hogy milyen jól reagáltak rá az emberek. Sajnos, ebben az évben nem mutatjuk be őket, de lehet, hogy majd a következőn! (Következő SDCCra utalva) Tetszettek a Sweet Screams babák? (A legújabb bemutatott MH babákra utalva). "

Szóval ez a helyzet, akit érdekelnek az új MHos hirek a Comic Conról, az jöjjön a másik oldalamra!

EAH könyv + Kiszivárgott epizód + Ashlynn és Hunter

2013.07.17. 20:13, Bj-Lydia

Sziasztok! Az első EAH könyvet október 8án adják ki:


Tegnap a hivatalos oldalon a jelenlegi új epizód (Maddie-in-Chief) helyett, véletlenűl egy másik epizódott raktak fel, kis ideig elérhető volt, de aztán levették. Volt akinek sikerűlt megnéznie (nekem is) és volt aki felvette, szóval most megnézhetitek ti is: Már nem működik!


Megjelent Ashlynn és Hunter csomag promo képe, bár még csak homályos állapotban közölték le az EAH facebookon. Reméljük hamarosan megkapjuk a tiszta képet is: Itt van a tiszta kép róluk!


Holnap pedig indúl a San Diegoi Comic Con! Ha lesz bármi újdonság is az EAHval kapcsolatban, akkor itt megtaláljátok! Nézzetek be mindenképp!

 

Feliratozás projekt

Itt láthatjátok, hogy épp hol tartok a következő movie magyar feliratának készítésével és hogy melyiket fejeztem már be! :)

Amin jelenleg dolgozok: Epic Winter

Előzőleg befejezett projekt: Dragon Games

Köszönöm a türelmeteket! :)

 

Mesélj!

Néhány szabály:

-Ne káromkodj

-Ne hírdess

-Ne írj más nevében

-Egyedül vagyok szerkesztő

-Érezd jól magad

Ne lopj az oldalról!

Minden ami az oldalon található saját gyűjtés.

Az információk külföldi oldalakról származnak

és saját forditás mind.

Az Ever After High karakterek, információk,

képek és videók, mind a Mattel nevű

cég tulajdona!

 

Kreatív sarok

A legutóbbi epizódban Cedar Woodot javítottam ki! 

Még több Kreatív sarok videó >>>KATT

Iratkozzatok fel hozzám!:

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!